Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου


Στο βιβλίο αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζει τις θέσεις και τις προτάσεις του για τη φύση, το ρόλο και την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή. Είναι ένα βιβλίο ιδιαίτερα επίκαιρο για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καθώς συμβάλλει στην καλλιέργεια του προβληματισμού για την ανανέωση της φυσιογνωμίας και της πολιτικής λειτουργίας του.

Στο «Ανοιχτό» κόμμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνει τις θεωρητικές του αρχές και αφετηρίες για την πολιτική, πίσω από την πράξη της οποίας, όπως γράφει στον πρόλογο του βιβλίου «…πρέπει να υπάρχει μία πολιτική θεωρία της πράξης, αν δε θέλουμε να είμαστε αιχμάλωτοι μιας εμπειροτεχνικής προσέγγισης που συχνά γίνεται καιροσκοπική.» Με τον τίτλο «Ανοιχτό» κόμμα δηλώνεται τόσο η εσωκομματική νοοτροπία και αντίληψη που πρέπει να επικρατήσει, όσο και το οργανωτικό σχήμα αλλά και η σχέση του κόμματος με την κοινωνία των πολιτών. Στις σελίδες του βιβλίου, αποτυπώνονται οι θέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για μια συνολική και ρηξικέλευθη προσέγγιση για τη φυσιογνωμία και την οργανωτική δομή του κόμματος ως συλλογικού υποκειμένου.

Στην παρούσα τρίτη εμπλουτισμένη, βελτιωμένη και αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου συμπεριλαμβάνονται όλες οι προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως η πρότασή του για τη συλλογική ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, για τη λειτουργία των οργάνων και των οργανώσεων καθώς επίσης και για τα χρονικά όρια στη θητεία των οργάνων. Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την πολιτική αλλά και για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Aπό εδώ και πέρα...


Καλημέρα!


Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε για αρχηγό του τον Γ. Παπανδρέου, πλέον είναι γεγονός και έχει αποδεχθεί. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το ποιος έπρεπε να βγει για να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτή τη φορά απλώς θα το προσπεράσω.


Ο Β. Βενιζέλος είναι στο επίκεντρο της σκέψης μου. Πιστεύω πως κινδυνεύει. Μάλιστα, όχι μόνο ο ίδιος απαραίτητα αλλά και όλοι οι φίλοι του που είναι στελέχη. Ο Γ. Παπανδρέου και τα "τσιράκια" του δεν νιώθουν καθόλου άνετα με τον Β. Βενιζέλο και τους δικούς του να "περιτριγυρίζουν" στη Χαριλάου Τρικούπη. Καταρχάς νιώθουν, ακόμα και τώρα, απειλή. Ενθυμούμενοι την δύναμη και τη λάμψη που εξέπεμψε ο Β. Βενιζέλος κατά την προσωπική του προεκλογική περίοδο, νιώθουν λίγοι και φοβούνται την επόμενη μέρα. Φοβούνται την πιθανή, μελλοντική διαγραφή τους.


Ο Γ. Παπανδρέου, εξίσου νιώθει, ακόμα και τώρα που εκλέχτηκε αρχηγός, το φόβο. Νιώθει πως κάποιος τον παραμονεύει, πως κάποιος περιμένει και το παραμικρό λάθος του για να του επιτεθεί.


Αν δε με ένοιαζε για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και άρα και για το μέλλον του συντρόφου Βαγγέλη, θα έλεγα πως καλά θα έκανε και θα επιτήθοταν στον Παπανδρέου και στα "τσιράκια του". Όμως επειδή πρέπει στο χώρο της πολιτικής να ενεργούμε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα (εδώ οργή) ο Βενιζέλος θα πρέπει, λοιπόν, να ακολουθήσει μια ήπιων τόνων αντιπολίτευση, χωρίς να δημιουργεί συχνά εντάσεις. Οι εντάσεις δίνουν αφορμές στους αντιπάλους του να τον αναγκάσουν να φύγει απ' το ΠΑΣΟΚ.


Αν προσέξατε δεν είπα "να τον διαγράψουν", είπα "να τον αναγκάσουν να φύγει" κι έχει σημασία να καταλάβουμε τη διαφορά. Όλοι ξέρουμε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα έκανε μεγάλο λάθος αν διέγραφε τον Β. Βενιζέλο. Επειδή όλοι τον θεωρούν χαζό δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Είναι κι αυτός πονηρός και θα επιχειρήσει να διώξει τον Βαγγέλη Βενιζέλο πλαγίως. Με άλλα λόγια, με έναν ψυχολογικό πόλεμο και με άλλες κινήσεις που δεν μπορώ να φανταστώ τώρα, θα φέρει τον Β. Βενιζέλο σε τέτοια δύσκολη κατάσταση που δεν θα έχει άλλη επιλογή απ' το να αποχωρήσει απ' το ΠΑΣΟΚ.


Αυτό, βέβαια, όπως είναι φυσικό δε το θέλει κανένας μας. Γι' αυτό τονίζω πως οι από εδώ και πέρα κινήσεις του Β. Βενιζέλου θα πρέπει να περιέχουν υπομονή, αυτοσυγκράτηση και νηνεμία. Όλα θα είναι αρμονικά, όλα ειρηνικά σε ένα ενωμένο ΠΑΣΟΚ.


Μην νομίζετε ότι μ' αρέσει που υποδεικνύω ως παράδειγμα μια υποκριτική συμπεριφορά αλλά δυστυχώς για να επιβιώσει κανείς στην πολιτική σκηνή πρέπει να κινείται όχι μόνο μπροστά, αλλά και πλαγίως.


Άλλωστε έτσι δε νίκησε κι ο Γιώργος; Κινήθηκε (όπως του υπέδειξαν) με μετριότητα λόγου, ουδετερότητα και ήπιους τόνους. Έπαιξε έναν αμυντικό ρόλο και κέρδισε, ενώ ο Βαγγέλης μπήκε με τεράστια ενέργεια στο παιχνίδι, τα έδωσε όλα και προς το τέλος που πλησίαζαν οι εκλογές έχασε. Τραγική εμπειρία όχι μόνο για τον ίδιο...


Επίσης, να αναφέρω πως επρόκειτο να γίνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Ο Γ. Παπανδρέου το πιο πιθανόν είναι να χάσει. Ο λαός από μόνος του θα στραφεί αλλού, αφού δεν θα αντέξει άλλη ήττα. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Παπανδρέου να αποδείξει κάτι το οποίο δεν κατέχει, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Υπομονή λοιπόν κύριε Βενιζέλο.


Πάντως, ελπίζω και πιστεύω πολύ στον Β. Βενιζέλο και είμαι σίγουρη πως έχει εμπειρία και γνώσεις άπειρες για τέτοιου είδους θέματα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.


Είμαστε μαζί σας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

η αυτο-οργάνωση bloggers υποστηρικτών του ριζοσπαστικού και πατριωτικού ρεύματος ιδεών


ΟΠΟΙΟΣ/Α ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ/ΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ε-ΜΑΙL ΣΤΟ RATSGOD@HOTMAIL.COM


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1-12-07 ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟΝ Ε.Β. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΟΝΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ.


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!"

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

Εντυπώσεις από την εκδήλωση του Ευ. Βενιζέλου στο Grand Hotel στη Θεσ/νίκη






Καλησπέρα.
Σήμερα, 12 η ώρα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Grand Hotel" στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση για όσους βοήθησαν τον κυρ. Βενιζέλο και ήταν καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πάρα πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του.
Στην αρχή ο κυρ. Βενιζέλος, έβγαλε έναν από τους περίφημους λόγους του όπου καταχειροκροτούταν συνεχώς από όλους μας. Ευχαρίστησε εκτός από εμάς, όλους τους συναδέλφους του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τον κυρ. Παπανδρέου φυσικά. Μίλησε, επίσης, για έναν μεγάλο αγώνα που όλοι μας έχουμε από εδώ και πέρα και για το όραμα ενός ανατρεπτικού, ριζοσπαστικού, πατριωτικού και νικηφόρου ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια ακολούθησε η περιήγηση του σε όλη την αίθουσα με σκοπό να μπορέσει να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει από κοντά όλους όσους παρευρέθησαν. Ανάμεσα τους ήμουν κι εγώ, όπου και ανταλλάξαμε λίγες φιλικές κουβέντες ανάμεσα τους και σχετικά με τη συνάντηση που ετοιμάζω για τους οπαδούς του στη Θεσσαλονίκη. Βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία μου και με ενημέρωσε ότι παρακολουθεί το blog μου τακτικά.
Η ατμόσφαιρα γενικά ήταν πολύ ζεστή και πέρασα ευχάριστα παρόλο που ήμουν η νεότερη μέσα στην αίθουσα...

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Καλησπέρα.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω επί του παρόντος τίποτα άλλο απ' το να προτείνω μια συνάντηση όλων των θερμών υποστηρικτών του κυρ. Βενιζέλου στη Θεσ/νίκη.
Μέσα στις επόμενες μέρες ας αποφασιστεί από κοινού η ακριβής ημερομηνία συνάντησης.
Ραντεβού ας δώσουμε στην Καμάρα και μετά πάμε σε ένα ήσυχο και ευρύχωρο cafe για ανταλλαγή απόψεων.
Για να μπορέσει, βέβαια, να έρθει κανείς (εδώ θα αντιγράψω την τακτική του κυρ. Βενιζέλου) θα πρέπει να έχει blog υπέρ του κυρ. Βενιζέλου. Το λέω αυτό για να αποφευχθούν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του και μη, όχι για κανένα άλλο λόγο.
Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνάντηση που ελπίζω να πραγματοποιηθεί πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων ας μου στείλουν email εμπεριέχοντας το ονοματεπώνυμο τους και το όνομα του blog τους και προτείνοντας μια ημερομηνία συνάντησης.
Σε 1-2 εβδομάδες θα δω τις προτιμήσεις σας σχετικά με το χρόνο συνάντησης και θα στείλω e-mails στον καθένα με την τελική απόφαση για το πότε ακριβώς θα συναντηθούμε.

Περιμένω τα μηνύματα σας…
ΕΜΑΙL: ratsgod@hotmail.com

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Τα βιβλία του Ευάγγελου Βενιζέλου


Έψαχνα καιρό να βρω τα βιβλία που έχει γράψει ο κύριος Ευ. Βενιζέλος και επιτέλους τα βρήκα.

Ελπίζω να έλυσα το πρόβλημα και άλλων υποστηρικτών του σχετικά με τη συγγραφική του δραστηριότητα παραθέτοντας την παρακάτω ιστοσελίδα.




Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Δεν πτοούμαστε.....

Καλησπέρα.
Δεν ξέρω τι να πω ακριβώς γιατί ακόμα το μυαλό μου βρίσκεται στο αποψινό αποτέλεσμα. Ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, για το μέλλον της χώρας μου και για το μέλλον όσων υποστήριξαν τον κυρ. Παπανδρέου. Το τελευταίο το αναφέρω διότι θα απογοητευθούν από την επόμενη ήττα του αρχηγού τους στις προσεχόμενες βουλευτικές εκλογές. Βέβαια, μακάρι να νικήσει ο Γ. Παπανδρέου, αλλά δεν το νομίζω με την τακτική που ακολουθεί. Γιατί οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν.
Τον κύριο Βενιζέλο δεν τον λυπάμαι γιατί πιστεύω σ' αυτόν. Πιστεύω πως παρόλο που έχασε, εκείνος θα βρει τον τρόπο και μια μέρα, μάλλον όταν ξαναχάσει το ΠΑΣΟΚ, θα μας δείξει για τι πραγματικά είναι ικανός. Σίγουρα κάποια μέρα αυτός ο αξιόλογος πολιτικός και άνθρωπος θα κυβερνήσει αυτήν την "αλλόκοτη" χώρα, που δεν βλέπει την αλήθεια, που έχει κόμπλεξ με το τέλειο και που βγάζει εύκολα συμπεράσματα. Ναι, αυτό που λέω είναι ότι για τα αποψινά λυπηρά αποτελέσματα δεν φταίνε μόνο τα "πουλημένα" στελέχη που ανέφερα σε προηγούμενο post μου. Φταίνε ακόμη πιο πολύ τα άτομα σαν εμένα. Οι απλοί πολίτες, η πλειοψηφία του ελληνικού κράτους. Αλλά δεν έχει νόημα να γράφω άλλο για αυτά.
Είπε κάποιος στην τηλεόραση που το θεωρώ αξιοσημείωτο να το αναφέρω εδώ. Είπε, λοιπόν, πως ο κυρ. Βενιζέλος εν τέλει κερδίζει τη συμπάθεια του κόσμου μέσα από αυτήν την κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, επειδή ο κυρ. Παπανδρέου θα χάσει τις επόμενες εκλογές, ο κόσμος θα απογοητευθεί για ακόμη μια φορά και ο κυρ. Βενιζέλος (ο ηττημένος και αδικημένος) θα πάρει τη θέση που του αξίζει μες στο κόμμα και την θέση που έπρεπε να είχε πάρει απόψε κιόλας.
Ο κυρ. Βενιζέλος λοιπόν δεν θα πάψει να αγωνίζεται για το ΠΑΣΟΚ, δεν θα πάψει να διεκδικεί την θέση που του αξίζει και δεν θα πάψει ποτέ να επιζητεί την νίκη του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό κι εγώ πάνω στην απελπισία μου έγραψα ένα σχόλιο στο μπλοκ του κυρ. Βενιζέλου ότι δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ και τώρα το μετανιώνω που το έγραψα. Θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ και δεν θα κάνω το χατήρι στη Ν. Δ. να υπερέχει και πάλι στις εκλογές. Τέσσερα χρόνια είναι αυτά, μέχρι την παραίτηση του Παπανδρέου και την εκλογή του Βενιζέλου ως νέο αρχηγό του κόμματος, και θα περιμένω με ανυπομονησία να περάσουν. Ούτως ώστε να ξημερώσει μια νέα μέρα για την κοινωνία, μακρυά από προσωπικά συμφέροντα και διαπλοκές.
Δεν πειράζει κύριε Βαγγέλη. Εγώ θα σας στηρίζω πάντα. Και στις χαρές και στις λύπες. Και μακάρι να αντιληφθούν γρήγορα και όλοι οι άλλοι που δεν σας ψήφισαν το λάθος τους και να παραταχθούν κι αυτοί με το μέρος σας. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ.
Δεν πειράζει. Δεν είστε μόνος σας.
KYΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.....!!!

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΡΧΗΓΟ!"

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Φωτογραφίες από τη συνάντηση με τους bloggers

Στη συνάντηση bloggers...


H συνάντηση ήταν καταπληκτική και ο κύριος Βενιζέλος μου φάνηκε πάρα πολύ συμπαθητικός και ειλικρινής. Η τηλεόραση και οι φωτογραφίες τον αδικούν, πιστέψτε με. Από κοντά και μάλιστα από δίπλα του ακριβώς που καθόμουν, παρατηρούσα προσεκτικά την έκφραση που έπαιρνε σε κάθε ερώτηση που του έθεταν και τα μάτια του εξέπεμπαν μια ζεστασιά και μια μεγαλοψυχία. Εμένα προσωπικά μου συμπεριφέρθηκε με μεγάλη οικειότητα και ευγένεια παρόλο που δεν είχαμε ξανασυναντηθεί.
Όσον αφορά τώρα τη συζήτηση και πάλι μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Τα θέματα ήταν ενδιαφέροντα και επίκαιρα, αν εξαιρέσουμε κάποιες μνείες που έγιναν για θέματα του παρελθόντος.
Τα άτομα που μίλησαν έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κυρ. Βενιζέλο ήταν άμεσες και εποικοδομητικές.
Ελπίζω να ξαναπραγματοποιηθεί μια παρόμοια συνάντηση. Θα ερχόμουν μετα χαράς ξανά στην Αθήνα γι' αυτό το λόγο και μόνο.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Μία εβδομάδα έμεινε...


Καλησπέρα σας.
Θα μιλήσω παρακάτω αντλώντας τροφή από την "κοτσάνα" της κας Διαμαντοπούλου, δηλαδή την δήλωσή της για "παράταση της θητείας του κυρ. Γ. Παπανδρέου" και για "μια νέα ηγεσία".
Είναι προφανές ότι κρύβονται άπειρα προσωπικά συμφέροντα πίσω από την έντονη υποστήριξη για τον κυρ. Γ. Παπανδρέου από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση: προς τι τόση εμμονή για να εκλεγεί αρχηγός και να οδηγήσει για 3η φορά το ΠΑΣΟΚ στην ήττα.
Η εξήγηση είναι μία. Είναι όλοι τους υποκριτές! Ο κυρ. Παπανδρέου αν βγει πάλι αρχηγός, οι επόμενες θα είναι και οι τελευταίες του ώρες θητείας του στο ΠΑΣΟΚ Και αυτό γιατί θα χάσει ξανά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Έτσι, θα ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές και τα άλλα στελέχη θα ευελπιστούν για αρχηγία χωρίς να έχουν απέναντι τους βέβαια τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο. Διότι όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου το πιο πιθανόν είναι ο κυρ. Παπανδρέου να διαγράψει τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο.
Όλοι αυτοί που τώρα στηρίζουν τον Παπανδρέου στην ουσία στηρίζουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Αυτή είναι η αλήθεια! Δεν θέλουν τον Βενιζέλο γιατί τον φοβούνται. Γιατί θα τους "φάει" τη θέση. Όχι γιατί δεν είναι ικανός. Πιο ικανός απ' αυτόν δεν υπάρχει και το ξέρουν! Αλλά δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δικιά τους εξασφάλιση θέσης, το δικό τους ατομικό συμφέρον. Όχι το συμφέρον του ΠΑΣΟΚ
Γι' αυτό, παρακαλώ, να μην αφήσουμε όλους αυτούς τους διεφθαρμένους ν' αποφασίσουν για μας. Ας πάμε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες που διακρίνουμε την αλήθεια απ' το ψέμα, να ψηφίσουμε τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στα ύψη.
Πότε θα καταλάβουμε ότι ο Παπανδρέου και αυτοί που τον στηρίζουν νοιάζονται μόνο για τη δικιά τους νίκη; (αλλιώς θα παραιτούνταν ο ίδιος). Πότε θα καταλάβουμε ότι ο κυρ. Ευάγγελος Βενιζέλος νοιάζεται αποκλειστικά για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ;
Ευχαριστώ.

Ομιλίες του Ευ. Βενιζέλου στην εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Μέσω των παρακάτω συνδέσμων μπορείτε να διαβάσετε τις ομιλίες του κύριου Ευ. Βενιζέλου στην εθνική συνδιάσκεψη του Πασοκ:

http://www.pasok.gr/portal/gr/3/52761/7/7/1/showdoc.html

http://www.pasok.gr/portal/gr/3/52960/7/7/1/showdoc.html

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Για την φίλη μου Έλενα...

Καλημέρα!

Χτες το βράδυ μια νέα χρήστης ήρθε στον κόσμο του blogspot με δικιά μου παρότρυνση. Είμαστε, εκτός από παιδικές φίλες, συμφοιτήτριες στη φιλοσοφική σχολή. Έτσι, έκρινα απαραίτητο μέσω αυτού του post να ρίξετε μια ματιά και στο δικό της ιστολόγιο που δεν έχει σχέση με την πολιτική τόσο όσο με τη λογοτεχνία.



www.darefemale1988.blogspot.com