Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Πολύ καλά :)


Θα ήθελα σήμερα να μιλήσω για τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου και να παραδεχτώ την ανοδική του πορεία την τελευταία εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ έκλεισε την "ψαλίδα" ανάμεσα σε αυτό και τη Ν.Δ. Επιτέλους, μετά από τη εκλογή του σε πρόεδρο του κόμματος βλέπουμε μια ανηφορική τάση.

Με τις επιτακτικές και ανελέητα επιθετικές παρεμβάσεις του στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου κερδίζει ψήφους. Σιγά σιγά μειώνει τις φήμες που τον θέλουν ανίσχυρο και ανίκανο να διαχειριστεί τα του ΠΑΣΟΚ και να ασκήσει σωστή και δυναμική αντιπολίτευση.

Κάθε άλλο, μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο Παπανδρέου δείχνει να κρατάει γερά τα ηνία του ΠΑΣΟΚ και να ξέρει καλά την τακτική που θα ακολουθήσει με σκοπό το ξεσκέπασμα και τελικά την ήττα της Ν.Δ.

Το πιο πρόσφατο σχόλιο του στη Βουλή απευθυνόμενος στον κυρ. Καραμανλή που συγκρατώ στη μνήμη μου είναι αυτό κατά το οποίο τον πληροφορεί πως είδε χτες στα κανάλια μια εικόνα τραγική που τον προβλημάτισε Είδε κόσμο να μαζεύει από κάτω τα πεταμένα λαχανικά της λαϊκής εξαιτίας της ακρίβειας. Μάλιστα τονίζει, πιθανόν βλέποντας εκείνη την ώρα την αντίδραση του Καραμανλή, ότι ο δεύτερος γελάει με αυτά που ακούει. Ακόμα και αν δεν γελούσε εκείνη την ώρα ο Καραμανλής, ήταν πολύ έξυπνο αυτό από την πλευρά του Παπανδρέου. Αμέσως δημιουργείται το αίσθημα της αντιπάθειας του πρωθυπουργού από τον κόσμο.

Αυτό και άλλα πολλά καθημερινά επιτεύγματα του Παπανδρέου τρέφουν ελπίδες για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στις παλιές δόξες του. Καλή συνέχεια του εύχομαι...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι Σοφία, έτσι έχουν τα πράγματα.

Ο Γιώργος παλεύει και όλοι θα τον στηρίξουμε.

Και επειδή έχω δεχθεί στη ζωή μου πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ έδινα δύσκολους αγώνες δεν θέλω να το κάνω αυτό σε άλλον...
(Χωρίς να εννοώ ότι εμείς που στηρίξαμε Βαγγέλη πράξαμε ποτέ κάτι τέτοιο). Κάθε άλλο!

Ολοι λοιπόν να σταθούμε δίπλα στο Γιώργο!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω πως υποστηρίζουμε διαφορετικούς "προέδρους", αλλά χαίρομαι που αναγνωρίζετε τη σημαντική βελτίωση που παρατηρείται πρόσφατα.
Ο κ.Παπανδρέου είναι Ευρωπαίος πολιτικός σε μια "ασιατική" χώρα. Αυτό του καταλόγιζα πάντα ως μειονέκτημα - την αδυναμία του να μετατραπεί σε "Μαυρογιαλούρο" και ευελπιστούσα να τον δω να αντιπροσωπεύει τη χώρα μας από κάποια θέση στην Ε.Ε.

Ας ελπίσουμε σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Φιλικά,
Όμηρος

Ανώνυμος είπε...

ρε Σοφία τί έπαθε ο Γιώργος;
θα μείνει λένε ακίνητος για 1,5 μήνα ...
και ότι είχε ξεκινήσει να κινείται!

συμφωνώ Pherecrates ότι είμαστε Ασιατική χώρα...Τουρκόγυφτοι είμαστε! Και φυσικά ο Γιώργος έχει πολλά χαρίσματα.
Και να ξέρεις όσο ο Γιώργος θα δίνει αγώνες θα είναι όλοι μαζί του.
Απορώ όμως με ορισμένους που τα βάλανε με όσους ασκούσαν κριτική.
Τα ροχαλιτά ακουγόταν έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη!
Και αν πάλι ακουστούν...

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Sofia Maria Angelara είπε...

Webcam thank you. I saw your blog and I think it's interesting but I don't understand the language.

Divaynne είπε...

είναι spam αυτα...δεν απαντάμε..δεν τα στέλνει καν άνθρωπος!τα σβήνουμε αυτά!