Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

O Δυναμικός Ανδρέας Λοβέρδος


Σύμφωνα με το "παρόν της Κυριακής" ο Ανδρέας Λοβέρδος εκφράζει μια πιο δυναμική και μαχητική παρουσία στις υπηρεσίες που με αφοσίωση προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, μας λέει πως αν αντιληφθεί πως μια απόφαση του προέδρου δεν είναι και τόσο σωστή δεν θα φοβόταν να φέρει αντίρρηση και να εκφράσει την δική του γνώμη.

Δεν θα ανεχόταν μια εσωστρεφή ή ηττοπαθή συμπεριφορά από τον εαυτό του. Και εκεί που "δεν τον παίρνει" επιδιώκει να συνεισφέρει συμβουλεύοντας τον πρόεδρο.

Μας εξαντλεί κάθε υποψία ότι μπορεί στο μέλλον να αναγκαστεί να γίνει πιόνι των ισχυρών λέγοντας μας πως σε πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. αυτός θα δήλωνε παραίτηση απ΄ το κόμμα αυτομάτως.

Τέλος συνεχίζει να έχει μια πολύ στενή φιλική σχέση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο παρά την ήττα του μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ξεχωριστό πολιτικό πρόσωπο των καιρών μας.

Τώρα που έχει αναλάβει και την εξωτερική πολιτική ως "σκιώδης" υπουργός των εξωτερικών του κόμματος είμαι σίγουρη πως θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει λάθη που έγιναν και να μην επιτρέψει να δημιουργηθούν νέα με την αντιπολίτευση που θα κάνει στην κυβέρνηση.

Για μια νικηφόρα αντιπολίτευση χρειάζονται θάρρος, μαχητικότητα και εξυπνάδα. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος τα έχει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε,Σοφία!!!