Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ο κόσμος είδε, άκουσε και επιτέλους άλλαξε μυαλά!


Μετά την συνέντευξη τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Γ. Παπανδρέου με τις απαντήσεις που έδωσε έπεισε για τα καλά τον κόσμο και άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν εδώ και καιρό (απ' το 2000) στο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα ο Κω ν. Καραμανλής με τη Νέα Δημοκρατία υπερίσχυε έναντι του Γ. Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ. Το μόνο που είχαμε να λέμε είναι το κατά πόσο μικραίνει ή μεγαλώνει η "ψαλίδα" ανάμεσα τους. Επιτέλους, λοιπόν, μετά την τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την gpo τα αποτελέσματα έδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση και ξεπερνά το κυβερνόν κόμμα κατά 2.2 μονάδες.
"Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι απόρροια των δικών μας κινήσεων" δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Με άλλα λόγια ο Γ. Παπανδρέου ξέρει αυτήν την στιγμή τις δυνάμεις του, είναι αποφασισμένος πως θα καταφέρει να κυβερνήσει την χώρα πολύ πιο άξια απ' τον κύριο Καραμανλή, ξέρει τέλος τις απαντήσεις που θέλει να ακούσει ο απογοητευμένος ψηφοφόρος από μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, όπως πρέπει και να είναι, και αυτές θα δίνει από εδώ και πέρα.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι είναι να μην επαναπαυτούν. "Δεν εφησυχάζουμε" δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου.
Το πιο καλό το άφησα για το τέλος, καθώς αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της Χαρίλαου Τρικούπη και συσκέπτεται μαζί με ον Ευ. Βενιζέλο και τους άλλους κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους Πάγκαλο και Παπουτσή για τις μελλοντικές τους ενέργειες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα από Λεωνίδιο ωραίο το blog σας

von Karagian είπε...

Θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς και θα φορολογίσει την εκκλησιαστική περιουσία. Πρεπει να δείτε και τις άλλες δημοσκοίσεις που δηλώνουν πως οι εξαγγελίες του Παπανδρέου δεν είναι παρά αερολογίες για την πλειονότητα του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Σοφία,
είναι πολύ ευχάριστο που επιτέλους ο λαός ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ο Καραμανλής είναι μια επικοινωνιακή φούσκα και τίποτε άλλο.
ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

Και χαίρομαι που επιτέλους το ΠΑΣΟΚ αποκτά αυτοπεποίθηση.
Και είναι απολύτως σαφές ότι όποιες υποχωρήσεις έκανε η Κυβέρνηση στα φορολογικά ζητήματα έχουν άμεση σχέση με τα τελευταία γκάλοπ...

Οπότε ο λαός πρέπει στο εξής να μάθει να αυτοπροστατεύεται και να μην δίνει απλόχερα την εμπιστοσύνη του ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Mε το ΓΑΠ αρχηγό μην περιμένεις τίποτα Σοφία... Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρθρώσει στοιχειώδη πολιτικό λόγο!! Προσωπικά θα προτιμούσα Βενιζέλο στην ηγεσία! Πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα μαζέψει και να φύγει,αλλά βλέπεις η εξουσία ενώνει! Και πες μου ειλικρινά,με ποιους θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ?? Ακόμη τη Βάσω έχει στα ψηφοδέλτια!! Ασκούν πολύ ανεύθυνη αντιπολίτευση μέχρι στιγμής και δε με έχουν πείσει! Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν,η Μάρα τους πείραξε!