Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

το πρώτο μου vidcast...

Γεια σας!
To συγκεκριμένο βίντεο φτιάχτηκε με σκοπό να εκφραστούν οι απόψεις μου με ένα πιο φυσικό και απλό ύφος. Θα ήθελα να μου στείλετε τα σχόλιά σας έτσι ώστε το επόμενο να είναι καλύτερο.

18 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια. Την επόμενη φορά περιμένω και επιχειρήματα. Για 1ο ήταν καλό. Χαίρομαι που το πήρες απόφαση. Και χαίρομαι που θεωρώ τον ευατό μου ηθικό αυτουργό! Άσε τους να λένε...Το σκληρό ΠΑΣΟΚ σε συμμερίζεται.

Unknown είπε...

Αν και δεν είμαι ο καταλληλότερος να το πω αφού δεν είμαι στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό από έναν άνθρωπο της ηλικίας σου να εκφράζεται με τέτοιο, σχεδόν μονοδιάστατο, τρόπο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Δε θα αναλύσω σε βάθος γιατί είναι πολιτικό θέμα και όχι κομματικό. Ούτε θα μπω, εδώ μέσα, στη διαδικασία κρίσης πρακτικών και συμπεριφορών, στις οποίες είναι φανερό ότι ο κ. Βενιζέλος πάσχει. Το σίγουρο είναι, ότι δεν πρόκειται για θέμα προσώπων, αλλά καθαρά πολιτικών. Θα αρκεστώ, λοιπόν, να πω ότι περιμένουμε (οι πολίτες) τις θέσεις του κ. Βενιζέλου, οι οποίες είναι, τουλάχιστον, θολές.

χαμογελο είπε...

Καλή αρχή!!! Ωραίο video για αρχή αλλά δεν θεωρείς ότι θα έπρεπε να εξηγήσεις γιατί?
Τέλος πάντων καλή συνέχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Καρπίδη οτι είναι πολύ καλό το video και γενικά το ενδιαφέρον σου για την πολιτική. Το θέμα βέβαια δεν είναι (μόνο) θέμα προσώπων, αλλά και πολιτικών θέσεων. Ποιες από τις θέσεις του Μπένυ σε εκφράζουν και που διαφωνεί σ' αυτές ο Γιώργος; Προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές στις πολιτικές, αν και στο θέμα των "ηγετικών" ικανοτήτων ο Γιώργος έχει δοκιμαστεί, κριθεί και θα ξανακριθεί.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, συγχαρητήρια! Λίγο πρόβλημα έχει ο ήχος, αλλά την επόμενη φορά είμαι σίγουρος ότι θα τον φτιάξεις. Και εντάξει για πρώτο βιντκαστ δεν περιμένω πλήρη ανάλυση των απόψεών σου, αυτό ήταν απλά για να δώσεις το 'πολιτικό σου στίγμα'. Νομίζω τέλος οτι αδικεί λίγο την εμφάνισή σου. Είσαι πολύ πιο όμορφη από όσο φαίνεσαι στο βιντεο!
Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

εδειξες κουρασμενη οποτε περιμενωμια πιο δυναμικη παρουσία σου!
εννοείται οτι Βενιζελος και Παπανδρεου εχουν διαφορές στις απόψεις οπως και 2 οποιοιδήποτε άνθρωποι. ας κρίνουμε τις θεσεις τους λοιπον, αν και ειναι φανερό οτι ο παπανδρεου συγκλινει προς νεοφιλελελυθερες αποψεις και επηρεάζεται απο την Αμερικη!

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται ένας άνθρωπος που θεωρείται μορφωμένος και σπουδαγμένος να τον νοιάζει το μέλλον μιας πολιτικής παράτραξης και ειδικά του Πασόκ. Δύο λόγοι υπάρχουν: Είτε συμφέρον πράγμα που σημαίνει οτι πάει χαμένη η μόρφωση είτε η μόρφωση που έχει λάβει μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετή.
Όσους ξέρω, όσο πιό πολύ μορφώνονται τόσο πιο πολύ βλέπουν τα πράγματα ξεκάθαρα και χωρίς δογματισμό. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος νέος, που είναι μορφωμένος ή μορφώνεται να λέει οτι το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η ενότητα στο Πασοκ ή στην ΝΔ?!? Έλεος! 2007 έχουμε ρε παιδιά. Πρέπει το πρώτο πράγμα που να μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Σοφία. Τα επιχειρήματά σου ήταν πολύ πειστικά. Θα βάλουμε ένα λεωφορείο να κατέβουμε παρέα όλοι οι φίλοι στη συνάντηση των μπλογκερς. Πάρε ένα τηλέφωνο στο γραφείο του κ.Βενιζέλου. Και όσοι άλλοι φίλοι θέλουν, και ας μην είναι μπλογκερ όπως εσύ. Και πάλι μπράβο σου.

lazaridis_com είπε...

Ο ήχος σου είναι χάλια, έτσι δεν μπήκα στον κόπο να ακούσω αυτά που λες.

τώρα, αν βάζανε και τα σχόλια με... vidcast, θα πλησίαζε η συζήτηση να είναι όμοια με αυτήν στα κανάλια (εκτός ότι δεν μιλάνε όλοι μαζί).

Ίσος κάνεις vidcast για θέματα καλλυντικών, και για τα πολιτικά να χρησιμοποιείς τον γραπτό λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Mpravo SOFIAIA ta epixirimata sou
mas episan olous
mestos logos
epiases to thema sthn ousia tou

Ανώνυμος είπε...

Αθώο παιδί! Δεν ψηφίζουμε καλλίτερα την ΝΔ που είναι και το αυθεντικό?

Ανώνυμος είπε...

Stohos mou arhika den htan na kanw epiplixi alla ti na pw.. apla thlivomai.
Einai krima na akouw tetoia logia apo ena mikro koritsi san ki esena. Kai ayto den exei na kanei me to komma sou kai kata poson eimai egw yper i enantiwn tou, alla kata poson katanoeis ta politika drwmena aytou tou topou kai exeis isxwrisei eis vathos gia na mporeis na eisai kai TOSO apolith kai prosilitismeni se ena komma/proswpo.
Aytos pou ekane ayti ti "douleia" tha eprepe na ntrepetai.
H frasi sou "noiazomai panw ap ola gia to pasok kai meta gia otidipote allo" einai toulahiston tromaktiki..
Mhpws tha thisiaseis kai ti zoi sou gia ayto??
An pali se endiaferi na mpeis sto vourko tis politikis einai epilogi sou..
Aytos omws pou se daskalepse.. epanalamvanw..thelei poly xylo.

Na eisai kala Sofia

Χρήστος Μυρωνίδης είπε...

ρε Σοφία (σόρυ κιόλας για το θάρρος) παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποίον λόγο περιορίζεις τον εαυτό σου, και μιλάς σαν τον Ρουσόπουλο? Και σε τελική νέος άνθρωπος είσαι ρε γαμώτο μην χρησιμοποιείς αυτήν την ξύλινη γλώσσα των πολιτικάντηδων, κράτα και μια αμφιβολία, κάνε και μια επεξήγηση... Δεν λέω καλό το ΠΑΘΟΣ αλλά στο ΠΑΣΟΚ τώρα ψάχνουμε την πολιτική...

καλή αρχή και καλή συνέχεια !

Ανώνυμος είπε...

Σοφάκι μου η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο εξυπηρέτησης του λαού και επίλυσης των προβλημάτων του.

Εφόσον θεωρώ δεδομένο ότι συμφωνείς με αυτό που σου γράφω, νομίζω ότι θα πρέπει σαν κριτήριο να έχεις όχι ποιός μπορεί να κερδίσει τον κ. Καραμανλή (αν και παίζει και αυτό ρόλο) αλλά ποιός μπορεί καλύτερα να λύσει τα προβλήματα των πολιτών και να μεγιστοποιήσει τον κοινωνικό πλούτο.

Μπράβο παρ' όλα αυτά για την προσπάθειά σου αλλά θα περίμενα περισσότερο πολυδιάστατη σκέψη και όχι παρωπίδες και λανθασμένα πολιτικά κριτήρια.

Παρ' όλα αυτά συνέχισε!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τρελό μουνάκι και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

eimaste ftiagmennoi o enas gia ton allon, telos !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΝΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ&ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ &ΑΛΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ...