Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Σχετικά με την 11η Νοεμβρίου...

Καλησπέρα σε όλους!
Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις για τη διαδικασία ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις 11-11-07, μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε έχει εγγραφεί ως μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ μέχρι τη 1-11-07 ή όποιος γραφτεί στις 11-11-07 εκεί όπου πάει για να ψηφίσει. Επίσης έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν άτομα ηλικίας 16-18 ετών, ξένοι και μετανάστες, αρκεί να έχουν δελτίο ταυτότητας. Οι διαδικασίες ελέγχου των φίλων και των μελών θα γίνει με αυστηρό τρόπο πριν την ψηφοφορία απ’ ότι άκουσα.
Παρόλα αυτά θεωρώ ριψοκίνδυνη την διαδικασία καθώς όπως όλοι θα έχουν αντιληφθεί, μπορούν να εγγραφούν κάποιοι δεξιοί και να ψηφίσουν τον κύριο Γ. Παπανδρέου, αφού ο κύριος Ευ. Βενιζέλος τους προκαλεί άγχος και τρόμο στη σκέψη να είναι ο πολιτικός αντίπαλος του κύριου Καραμανλή στις επόμενες εκλογές. Είναι όμως δυνατόν να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο; Nα αφήσουμε να βγει ένα αποτέλεσμα στις εκλογές που στην ουσία να μην εκφράζει την πλειοψηφία των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ αλλά της Νέας Δημοκρατίας;! Κάτι τέτοιο θα βλάψει πιστεύω την αξιοπρέπεια όλων όσων πάμε να ψηφίσουμε στις 11-11.
Βέβαια, όσο και να γκρινιάζω τώρα εδώ, η διαδικασία δεν πρόκειται να αλλάξει. Όποτε πρέπει να βρεθεί μια εναλλακτική λύση για να αποτραπεί το παραπάνω. Το μόνο που προτείνω εγώ είναι στις 11-11 να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που είτε είναι ήδη είτε δεν έγιναν ακόμα αλλά προλαβαίνουν μέχρι τη 1-11 να γίνουν φίλοι ή μέλη του ΠΑΣΟΚ. Αλλά και πάλι όποιος δεν εγγραφεί μέχρι τη 1-11 μπορεί όπως προανέφερα να το κάνει την ίδια μέρα των εκλογών και αμέσως μετά να ψηφίσει.
Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίσει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων γιατί έτσι το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο αντικειμενικό και πιο κοντά στην αλήθεια. Παρακαλώ, σκεφτείτε σοβαρά το όλο θέμα και όχι σαν κάτι που δεν σας αφορά. Δεν είναι απαραίτητο να είστε απόλυτα σύμφωνοι με την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ, κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη εκλογή θα φέρει συνέπειες θετικές ή αρνητικές όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά γενικότερα σ’ όλο το ελληνικό κράτος. Όποιος ψηφίσει, ας σκεφτεί λογικά και όχι συμφεροντολογικά.

Ευχαριστώ.





Υ. Γ. Για εγγραφές μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ
www.pasok.gr ή σε οποιοδήποτε γραφείο στην πόλη σας.

15 σχόλια:

theodore είπε...

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

ΤΟ..ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Αυτή την φορά όμως σύντροφοι η ευθύνη για την πορεία της παράταξης είναι όλη δική μας. Για την ακρίβεια είναι μόνο δική μας. Αν κάνουμε λάθος επιλογή η ιστορία θα γράψει ότι η γενιά μας απέτυχε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ από την πορεία συρρίκνωσης που ακολούθησε μετά τον θάνατο του Ανδρεα!

Αν αποτύχουμε σύντροφοι η ιστορία δεν θα γράψει για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη αλλά για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και που δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί στα πόδια του αφότου αυτός έφυγε.


Ο Ανδρέας δεν είναι μαζί μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αλλά η ιστορία συνεχίζει να γράφει αμείλικτα!

theodore είπε...

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Λένιν,Τρότσκυ,Παπαρήγα,τρέμουν τον...ΓΑΠ.
Διαβάστε ένα ανθολόγιο της επαναστατικής και προλεταριακής σκέψης του...πατερούλη του ΠΑΣΟΚ.

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Για την συνεντευξη στην Ε

Σύντροφε Παπανδρέου. Όταν μιλάς για το ΠΑΣΟΚ και τα 2500000 που μας ψήφισαν, δεν μπορεις να μας χαρακτηρίζεις συλλήβδην με βαση το προσωπικό σου κυβερνητικό παρελθόν και το σημερινό συμφέρον σου. Είναι εξοργιστικό !!

Σύντροφε Παπανδρέου. Να μιλάτε για τον εαυτό σας.

spyrosmicha είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟ 2004 ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΙΜΗΤΗ. Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

spyrosmicha είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ:
Στο δείκτη «προτίμησης», παραδείγματος χάριν, ο κ. Παπανδρέου εμφανίζει μεγαλύτερα ποσοστά στις γυναίκες (42,1%) και στις ηλικίες 55-64 και άνω των 65, ενώ ο κ. Βενιζέλος βρίσκει προσφορότερο έδαφος στους νέους (18-34).

Επίσης, ο πρώτος προηγείται με μεγάλη διαφορά στους απόφοιτους Δημοτικού (49,4% έναντι 26,5%), ισοψηφούν σε όσους είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ και ο κ. Βενιζέλος υπερτερεί κατά τρεις μονάδες μεταξύ των αποφοίτων Γυμνασίου- Λυκείου.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ.
ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

spyrosmicha είπε...

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ 22/10/2007
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ ΓΑΠακια.
Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
Τον Γιώργο Παπανδρέου. 3389
39,43%
Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 3581
41,67%
Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 744
8,66%
Κανέναν από τους τρεις. 775
9,02%
Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 105
1,22%
Σύνολο: 8594

Grammateas είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ!

theodore είπε...

Δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε την κρίσιμη ημερομηνία για το ΠΑΣΟΚ,τόσο διαφαίνονται τα σχέδια του ΓΑΠ και των όψιμων φίλων του.
Η προσπάθεια τους να συρρυκνώσουν το ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται απτόητη.Δικαίωμα τους να θέλουν ένα μικρό,φοβικό,περιχαρακωμένο Κίνημα.Δικαίωμα μας να τους αρνηθούμε μιά δεύτερη ευκαιρία για να αποτελειώσουν το έργο τους.
Σύντροφοι,στις 11/11 κρίνονται πολλά περισότερα από την αρχηγία.
Κρίνεται η συνέχεια και η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε στα 33 χρόνια ύπαρξης του.Θέλουμε ένα μεγάλο,περήφανο,αξιοπρεπές,νικηφόρο ΠΑΣΟΚ ή ένα παραμάγαζο του ΓΑΠ και της γνωστής παρέας των βαρόνων;
Οι μέρες είναι κρίσιμες.Εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν μέσω του ΓΑΠ να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια.Να διαλύσουν και να συντρίψουν το γνήσια λαϊκό κίνημα μας.Τα σχέδια τους είναι γνωστά από το παρελθόν.Αλλά τους προειδοποιούμε ότι "έχουν γνώσι οι φύλακες".Οι...Αμερικανιές τους δεν θα περάσουν ούτε και τώρα.

Grammateas είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!

Χρήστος Μυρωνίδης είπε...

2.

Ειλικρινά πιστεύεις πως όσο επικρατεί το καθεστός των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ υπάρχει έστω και ένας ΔΕΞΙΟΣ που θα ψηφίσει για πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ?? Α! και κάτι ακόμα η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ΔΕΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ !! Κάθε νέο μέλος ή φίλος είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει το ποσό των 2 ευρώ για την εγγραφή του… απ ότι καταλαβαίνεις αυτό από μόνο του αρκεί για να περιορίσει σε μηδενικά ποσοστά στην συμμετοχή όλων όσων θελήσουν να προβοκάρουν τις διαδικασίες…

Και κάτι τελευταίο, εάν ο κ.Βενιζέλος διαφωνούσε με αυτήν την διαδικασία ας εξέφραζε αυτήν του την διαφωνία μέσα στα όργανα του κόμματος ! Αυτός ήταν που πρότεινε ανοικτή ψηφοφορία από την πρώτη κιόλας Κυριακή μετά την 16η Σεπτεμβρίου…

Leave a Comment

Sofia Maria Angelara είπε...

Πιστεύω πως τα 2 ευρώ δεν μπορούν να εμποδίσουν κάποιοιυς φανατισμένους δεξιούς. Απ' την άλλη, ο κύρ. Ευ. Βενιζέλος πρότεινε ανοιχτή ψηφοφορία γνωρίζοντας ίσως πως όσοι δεξιοί και να ψηφίσουν τον κυρ. Γ. Παπανδρέου ο ίδιος θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς. Γι' αυτό και δεν τον νοιάζει. Αλλά πραγματικά τι συμβαίνει δεν το ξέρουμε εμείς, οπότε έπρεπε να το αναφέρω.

theodore είπε...

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΗΜΙΤΗ.

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Χρήστος Μυρωνίδης είπε...

Σοφία, απλά σου υπενθυμίζω πως ΟΛΑ τα gallop δείχναν καλύτερα ποσοστά για τον κ.Βενιζέλου στο σύνολο των ψηφοφόρων και οχι για τον Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου προηγείται στο παραδοσιακό-σκληρό ΠΑΣΟΚ !

Εαν έχεις πάντως αμφιβολείες για τον ποιόν προτιμάνε οι Δεξιοί για πρόεδρό μας απλά δες τί στηρίζει ο Κίρτσος, και θα καταλάβεις...

theodore είπε...

www.karsilamas.blogspot.com

Bαλλιανάτος-Δραγώνα-Παπαχελάς.

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις,Συμμετοχική Δημοκρατία.

Κονόμα χωρίς τέλος υπό την ανοχή του ΓΑΠ.

Λέμε όχι στην φαυλότητα και στον δήθεν προοδευτισμό.

Λέμε ναί στην ελπίδα για μια ένα ΠΑΣΟΚ πατριωτικό,σοσιαλιστικό,δημοκρατικό.

ΠΑΣΟΚ για τους πολίτες με τους πολίτες.

www.karsilamas.blogspot.com