Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΟΙ κατά του Ρουσόπουλου. Δεν τον θέλει κανείς.


Καταιγισμός αντιδράσεων κατά του Θ. Ρουσόπουλου, κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, από τα Μ.Μ.Ε. Επίσης, ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Τατούλης, δημοσιογράφοι αλλά και οι 9 στους 10 πολίτες θεωρούν τον Ρουσόπουλο υπεύθυνο για το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου και επιζητούν την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Θ. Ρουσόπουλος είναι τόσο μπλεγμένος που οι πιθανότητες να "σωθεί" είναι ελάχιστες. Όλοι, βέβαια, ξέρουμε καλά πως ο ίδιος αποτελεί το δεξί χέρι του Κ. Καραμανλή και πως δύσκολα θα τον αποχωριζόταν. Όμως θα αναγκαστεί να τον διαγράψει. Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι και θέλουν μια κυβέρνηση καθαρή και διάφανη. Ένας σημαντικός παράγοντας για την πτώση της δημοτικότητας της Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες είναι, αναμφισβήτητα, ο Ρουσόπουλος.
Πάντως, ο κόσμος θέλει μια αλλαγή και μια νέα πορεία. Δεν θα αποτελέσει μεγάλη διαφορά στην πολιτική σκηνή της χώρας μια πιθανή διαγραφή οποιουδήποτε Ρουσόπουλου. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο απ' όσο φαίνεται στα μάτια του κύριου Καραμανλή. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν καλά τα λάθη και τα σκάνδαλα που έχουν γίνει εξαιτίας της Ν.Δ..
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα.

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=32597
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=32380
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=32596
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=32636

Δεν υπάρχουν σχόλια: