Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στη ΝΕΤ



Χτες το βράδυ, ο Ευ. Βενιζέλος έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στην εκπομπή "ουδείς αναμάρτητος" καλύπτοντας τα θέματα της επικαιρότητας. Πιο συγκεκριμένα έδωσε απαντήσεις για την παγκόσμια οικονομική κρίση και τις συνέπειες της στην ελληνική οικονομία, την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τις πολιτικές ευθύνες και τις νέες προτάσεις Νίμιτς και τη στάση Ελλάδας και Σκοπίων για το ζήτημα της ονομασίας.
Το παραπάνω βίντεο είναι ένα απόσπασμα του τρίτου σκέλους της συζήτησης του υπουργού με την παρουσιάστρια της εκπομπής Άννα Παναγιωταρέα.
Όσον αφορά τα δύο προηγούμενα θέματα, ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε μαζί με άλλα πως το θέμα της μονής Βατοπεδίου πρέπει και θα περάσει από προανακριτική και εξεταστική επιτροπή. Για την οικονομική κρίση, έπειτα, είπε πως οι τράπεζες θα πρέπει να χαμηλώσουν τα επιτόκια για τα στεγαστικά δάνεια κυρίως ούτως ώστε το χρήμα να μπορεί να διακινείται ευκολότερα ανάμεσα στους μεσαίους επιχειρηματίες.
Αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό όπου άνοιξε τα χαρτιά του στην Άννα Παναγιωταρέα. Ευελπιστώ να τιμήσει με την παρουσία του και άλλες εκπομπές γιατί οι απόψεις του είναι κάτι περισσότερο από επιμορφωτικές για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: