Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Δεν έγινε ποτέ η συνέντευξη

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες πως ο Παπανδρέου διέψευσε οτι έδωσε τη συνέντευξη στο “βήμα” της Κυριακής και ότι το έκανε επίτηδες δήθεν. Στην πραγματικότητα όμως ο Παπανδρέου ποτέ δεν έδωσε αυτή τη συνέντευξη όντως! Λέει την αλήθεια. Οι πηγές μου είναι κατά 99% έγκυρες.

http://papaioannou.wordpress.com

2 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΠΑ.Μ.ΜΕ.(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΚΑΙ Κ. ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Sofia Maria Angelara είπε...

Καλά κάνεις. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει αυτό που θέλει. Βέβαια, αν μου έλεγες ότι θα ψήφιζες Νέα Δημοκρατία δεν θα σου απαντούσα κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά θα σε ρωτούσα γιατί. Τα μικρά κόμματα (πλην των ακραίων αριστερών) καλό θα ήταν να μπούνε στη βουλή.
Σου λέω και για πρώτη φορά το ανακοινώνω δημόσια, πως αν δεν υπήρχε ο Ευ. Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ εγώ θα ψήφιζα τους οικολόγους γιατί ταιριάζουν περισσότερο με την φιλοσοφία μου. Εννοείται όμως πως σ' αυτές τις εκλογές και μέχρι ο Βενιζέλος θα υπάρχει θα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.