Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

O Ευάγγελος Βενιζέλος στο MEGA

Χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μέγκα ήταν προσκεκλημένος ο Ευ. Βενιζέλος. Τα θέματα που του τέθηκαν να σχολιάσει ήταν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, τη δολοφονία του Αλέξανδρου, τις αντιδράσεις της νεολαίας και τέλος μίλησε για την ανωτερότητα του ΠΑΣΟΚ ως κόμμα κυβέρνησης και για την ανωτερότητα του Παπανδρέου ως νέος πρωθυπουργός.
Σημείωσα μερικές μόνο φράσεις του καθώς ολόκληρο το βίντεο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του μέγκα http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161&tag=10682.
Σχετικά με τη δολοφονία του Αλέξη την ονομάτισε ως "θρυαλλίδα". Οι νέοι, συνέχισε, έχουν υποστεί ένα σοκ απ' το κράτος και αντιδρούν ηθικά. Η οργή τους αυτή είναι αναζωογονητική για την κοινωνία. Επίσης, τάχθηκε κατά της άποψης περί συνωμοσίας ΣΥΡΙΖΑ-κουκουλοφόρων. Ζήτησε απ' την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ "καθαρή γλώσσα". Προτείνει, με άλλα λόγια, να συνομιλήσουν με την κοινωνία. Να μιλήσουν για ένα κράτος δικαίου, κυρίως όμως για τη λύση της οικονομικής κρίσης.
Στη συνέχεια μίλησε για το ΠΑΣΟΚ και είπε πως προτείνει λελογισμένα μέτρα. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι ένα δίκαιο, εθνικό σχέδιο. Αναφέρεται σε μια νέου τύπου αυτοδύναμη, κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ η οποία δεν θα είναι μονοκομματικής νοοτροπίας, αυτάρεσκη και δεν θα κάνει αυτά που έκανε στο παρελθόν.
Τέλος δήλωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι σαφώς καλύτερος πρωθυπουργός απ' τον Κώστα Καραμανλή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σoφία, ποιά γνώμη έχεις για τα string εσώρουχα? Τα φοράς ή προτιμάς τα συνηθισμένα, αυτά που λέμε της "γιαγιάς".Το ρωτάω διότι κατά ένα 90% οι συμφοιτήτριες σου φοράνε string!

Sofia Maria Angelara είπε...

....
Θέλεις να σου απαντήσω σε τέτοια ερώτηση?

Ανώνυμος είπε...

Σοφία, humor κάνω καμία διάθεση να σε προσβάλω.Ανήκεις σε μία σχολή που έχει τις ομορφότερες κοπέλες από όλα τα Α.Ε.Ι.Πάντως ζητώ συγγνώμη αν σε πρόσβαλα. Στέφανος.

Sofia Maria Angelara είπε...

Δεν πειράζει Στέφανε. Όχι δεν προτιμώ τα string για να ξέρεις...
Καλές γιορτές!