Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Μία εβδομάδα έμεινε...


Καλησπέρα σας.
Θα μιλήσω παρακάτω αντλώντας τροφή από την "κοτσάνα" της κας Διαμαντοπούλου, δηλαδή την δήλωσή της για "παράταση της θητείας του κυρ. Γ. Παπανδρέου" και για "μια νέα ηγεσία".
Είναι προφανές ότι κρύβονται άπειρα προσωπικά συμφέροντα πίσω από την έντονη υποστήριξη για τον κυρ. Γ. Παπανδρέου από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση: προς τι τόση εμμονή για να εκλεγεί αρχηγός και να οδηγήσει για 3η φορά το ΠΑΣΟΚ στην ήττα.
Η εξήγηση είναι μία. Είναι όλοι τους υποκριτές! Ο κυρ. Παπανδρέου αν βγει πάλι αρχηγός, οι επόμενες θα είναι και οι τελευταίες του ώρες θητείας του στο ΠΑΣΟΚ Και αυτό γιατί θα χάσει ξανά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Έτσι, θα ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές και τα άλλα στελέχη θα ευελπιστούν για αρχηγία χωρίς να έχουν απέναντι τους βέβαια τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο. Διότι όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου το πιο πιθανόν είναι ο κυρ. Παπανδρέου να διαγράψει τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο.
Όλοι αυτοί που τώρα στηρίζουν τον Παπανδρέου στην ουσία στηρίζουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Αυτή είναι η αλήθεια! Δεν θέλουν τον Βενιζέλο γιατί τον φοβούνται. Γιατί θα τους "φάει" τη θέση. Όχι γιατί δεν είναι ικανός. Πιο ικανός απ' αυτόν δεν υπάρχει και το ξέρουν! Αλλά δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δικιά τους εξασφάλιση θέσης, το δικό τους ατομικό συμφέρον. Όχι το συμφέρον του ΠΑΣΟΚ
Γι' αυτό, παρακαλώ, να μην αφήσουμε όλους αυτούς τους διεφθαρμένους ν' αποφασίσουν για μας. Ας πάμε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες που διακρίνουμε την αλήθεια απ' το ψέμα, να ψηφίσουμε τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στα ύψη.
Πότε θα καταλάβουμε ότι ο Παπανδρέου και αυτοί που τον στηρίζουν νοιάζονται μόνο για τη δικιά τους νίκη; (αλλιώς θα παραιτούνταν ο ίδιος). Πότε θα καταλάβουμε ότι ο κυρ. Ευάγγελος Βενιζέλος νοιάζεται αποκλειστικά για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ;
Ευχαριστώ.

11 σχόλια:

Unknown είπε...

أما الفريق الآخر فكان فى موضع رد الفعلوما دمت ترفض الآخر فإنك سترفض كل ما يصدلر عنه وهذا هو ما حدث

Παρρησία είπε...

Σοφία,

έγραψες "Ο κυρ. Παπανδρέου αν βγει πάλι αρχηγός, οι επόμενες θα είναι και οι τελευταίες του ώρες θητείας του στο ΠΑΣΟΚ Και αυτό γιατί θα χάσει ξανά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Έτσι, θα ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές και τα άλλα στελέχη θα ευελπιστούν για αρχηγία χωρίς να έχουν απέναντι τους βέβαια τον κυρ. Ευ. Βενιζέλο" και είναι ακριβώς έτσι. Αν λοιπόν αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλουν, τότε ας το κρατήσουν για τον εαυτό τους

Π

Ανώνυμος είπε...

Σοφία! ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ "ΑΠΟΛΙΤΙΚ" ΟΠΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!
ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΔΥΟ:
α)Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
β)Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ(ΒΛΕΠΕ PRESS-GR.blogspot.com), ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ!
ΕΠΙΘΕΤΑ "ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ" ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΣΜΙΟ!
ΜΙΑ 19ΧΡΟΝΗ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ!
ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΛΙΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ "ΑΠΟΛΙΤΙΚ" ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ 19ΧΡΟΝΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΠΟΥ ΕΣΥ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ "ΚΩΛΑΕΙ", ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ Α.Π.Θ, ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ '80.
ΞΕΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!
ΠΟΛΙΤΙΚΑ, Η ΔΙΑΔΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΔΗΣΟ-ΚΑΕ" ΣΤΟ ΚΚΕεσω ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΚΟ, ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ:"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ".
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ(ΩΣ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ(ΥΠΟΥΡΓΟΣ).
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ '89 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ!
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ, ΕΓΙΝΕ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΟ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ "ΔΙΑΠΛΩΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ", ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΜΙΤΗ,ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΔΥΚΤΙΟ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΞΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004, ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ!
ΕΤΣΙ Η ΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 2007, ΗΤΑΝΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΝΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΔΟΛ" ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ "ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ".
ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΑΣΤΗΚΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ", ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΩΒΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!
ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΝΟΜΟ!
ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΡΗΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΠΟΥ "ΒΕΡΜΠΑΛΙΖΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΔΟΜΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ,"ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.
ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.
ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΟΜΗΛΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ), ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Η ΤΟΥΛΑΣΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗ.
ΜΕΤΑ Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ MEGA,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ-ΤΡΕΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ "ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ Η ΑΝΑΜΥΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ο ΔΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΛΟΙΠΟΝ, ΦΙΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ), ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΜΠΙΖΝΕΣ" Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ!!
ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!
ΤΟΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ Σ'ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ!

theodore είπε...

Ακόμα κι ο Λούλης μιλά για ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ.
Τι είδους ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ θα είναι αυτό με Τζουμάκα και Διαμαντοπούλου,με Τσοβόλα και Χρυσοχοϊδη?

Μάλλον για συνοθύλευμα προσώπων χωρίς οράματα και στόχους μου ακούγεται.

www.karsilamas.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΔΩΡΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου καταλογίζουν Σοφία δήθεν σκληρή γλώσσα!! Είπες κάποια απλά και αυτονόητα πράγματα. Αλλά έτσι είναι όταν πλέον δεν συμφωνεί κάποιος με τη γραμμή του Γ.Α.Π. είναι απολιτίκ και δεν σκέφτεται με πολιτικούς όρους ή ακόμα καλύτερα έχουμε το επιχείρημα "είσαι μικρή εσύ...δεν ξέρεις".
Πιστεύω πως πρέπει επιτέλους το Πα.Σο.Κ. να αποδείξει ότι πέρα από ζωντανό κόμμα που παράγει ιδέες είναι ικανό να επανακτήσει την εξουσία και να εφαρμόσει αυτές τις ιδέες προς όφελος της κοινωνική πλειοψηφίας. Στις τελευταίες εκλογές όσο κι αν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν εμπιστεύτηκε το Πα.Σο.Κ. αλλά έδωσε και ένα σημαντικο μνμ. : με τον Γ.Α.Π. για αρχηγό δεν σας ψηφίζουμε ό,τι και να γίνει. Και η αλήθεια είναι πως ο κύριος πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. δεν μπόρεσε να νικήσει την "χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης" όπως χαριτωμένα έλεγε.
Λέει πως το 2004 παρέλαβε όχι δαχτυλίδι αλλά σταυρό και τότε γιατί δέχτηκε? Ήταν ή δεν ήταν δική του επιλογή να ηγηθεί του κόμματος και να παρουσιαστεί ως μεσσίας. Θυμάμαι τότε μαθαίναμε πότε ο Παπανδρέου έφαγε, πόσα μέτρα ποδήλατο έκανε, αν φτερνίστικε, αν κόπηκε στο ξύρισμα, αν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητό του ή ο σοφέρ του. Τότε ήταν με το μέρος του τα Μ.Μ.Ε. αλλά τώρα εναντίον του...
Στις ευροεκλογές έπειτα λέει ο Γ.Α.Π. θα κάνω ανανέωση και βάζει την κυρία Ματσούκα επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Και τί κατάφερε? Κι άλλη ήττα. Στις δημοτικές τα πήγε το ίδιο καλά με τις προηγούμενες δημοτικές και οι συμβουλοί του του έλεγαν να υποστηρίζει πως υπήρξε ανατροπή. Ποια ανατροπή δεν καταλάβαμε!!! Στη Θεσ/νίκη στήριξε την Αράπογλου που παραλίγο δεν θα περνούσε στο 2ο γύρο ενώ η ίδια προηγούνταν του Ι. Μπουτάρη κατά ελάχιστες ποσοστιαίες μονάδες. Στην Αθήνα ξαναχάθηκε τότε η μάχη. Μια υπερνομάρχη Αθηνών βγάλαμε κι αυτήν την έκαψε με την γκάφα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των τελευταίων εκλογών.
Και για όλα αυτά έφταιγε πάντα ο Βενιζέλος ή τα συμφέροντα ή οι καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις.
Ξαφνικά όλοι ξέχασαν τη χειρότερη ήττα που υπέστη στις 16/09 το Πα.Σο.Κ. και στηρίζουν αυτόν που στα μάτια της κοινωνίας είναι αδύναμος και ανήμπορος να επιτύχει νίκη έναντι του αντιπάλου. Αυτό εγώ αγαπητή Σοφία δεν θα το χαρακτήριζα υποκρισία αλλά οπορτουνιστική αμοραλιστική ματαιοδοξία. Γελιούνται όσοι πιστεύουν πως με Γ.Α.Π. αρχηγό το Πα.Σο.Κ. θα δει εξουσία.
Λένε πώς δεν φταίει ο αρχηγός. Εγώ ξέρω πως το Πα.Σο.Κ. είχε πρόγραμμα και μάλιστα πολύ γερό. Εχει αξιόλογα στελέχη. Έχει κυβερνητική εμπειρία. Και όλα αυτά τα προβάλει και τα συντονίζει συλλογικά ο αρχηγός. Ο Γ.Α.Π. δεν μπόρεσε 3.5 χρόνια να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ξαφνικά σήμερα όλοι λένε πως "ο Γιώργος άλλαξε, ωρίμασε". Δηλαδή πώς έγινε αυτό? Μέχρι πριν από 2 μήνες έκανε την ανοησία στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και τώρα τσουπ έμαθε από πολιτική στρατηγική???
Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ 16/09 ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Θυμηθείτε όλοι σας πώς αισθανθήκατε εκείνη τη βραδυά, πόσο αδύναμοι νιώσατε απέναντι στην δεξιά του κ. Καραμανλή. Προσωπικά δεν θέλω άλλη τέτοια ολέθρια ήττα και δεν πιστεύω πως ο απαθής και άχρωμος Γ.Α.Π. (σε ποιον έμοιασε αυτό το παιδί???!!!) πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι του Πα.Σο.Κ..
Θ

Oribusiness είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)
(2310 993506 & 2310 993944)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ..... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ......ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ........................

theodore είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΘΕΟΔΩΡΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?
=================================

Κατ'αρχάς να ζητήσω συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου της,αλλά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω σ'αυτό το μειωτικό για εμένα σχόλιο.
Το αν θα έλεγα τα ίδια για τα συγκεκριμένα πρόσωπα,αν τάσσονταν με το πλευρό Βενιζέλου?
Ασφαλώς.Ειδικά για τους Τσοβόλα,Τζουμάκα μπορώ να σου πώ ότι δεν μπορεί να γεννηθεί κάτι νέο με αναπαλαιωμένα υλικά.
Οσο για Διαμαντοπούλου,Χρυσοχοίδη,απέδειξανότι πρωτίστως ενδιαφέρονται για την προσωπική τους καριέρα και δευτερευοντως για το ΠΑΣΟΚ.
Αν βέβαια διάβαζες το blog μου,θα καταλάβαινες ότι ήμουν και είμαι αντίθετος με τον θολό εκσυγχρονισμό του Σημίτη,άρα και με τα στελέχη του.που τόσο βιαστικά έτρεξαν να συνδράμουν τον Βαγγέλη.
Π.χ. ο Παπαντωνίου.Σε περίπτωση νίκης του Βαγγέλη θα με στενοχωρούσε αφάνταστα η αξιοποίηση ενός στελέχους σαν τον Παπαντωνίου,ενός καιροσκόπου της πολιτικής.
Ελπίζω η απάντηση μου να σε κάλυψε.

Οσο για τα σχόλια στο blog μου,τα μόνα που δεν δημοσιεύω,είναι τα υβριστικά και χυδαία.

Μέχρι κάποια στιγμή τα σχόλια ήταν ελέυθερα.

Αλλά όταν ένα υποκείμενο,γνωστό και από το press-gr.blogspot.com,αποφάσισε να κάνει τα ίδια στο blog μου,αποφάσισα να θέσω σε εφαρμογή το monderation.

Αν παρ'ελπίδα διέγραψα κάποιο δικό σου σχόλιο,ζητώ συγγνώμη.

Αυτά και συγγνώμη και πάλι από την αγαπητή Σοφία,για την κατάχρηση του blog της.

Φιλικά,Θοδωρής

Υ.Γ.Οπως βλέπεις ανώνυμε,εμείς δεν ντρεπομαστε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα μας,σε αντίθεση με σένα που από την σιγουριά της ανωνυμίας μπορείς να λές ότι θές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σοφία, μια χαρά κοπελίτσα 19 χρονών και ασχολείσαι ΜΟΝΟ με αυτό; Σοβαρά σου μιλάω, είναι άρρωστη η κατάσταση. Να ήταν κανένα από τα τρία μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα να πω πάει στο διάολο, αυτά είναι κόμματα ιδεολογίας και πολιτικής και όταν στηρίζεις κάποιον έναντι κάποιου άλλου μπορεί να είναι ιδεολογικό το θέμα, πλήρως κατανοητό. Αλλά μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ εδώ, νιώθεις είναι καλύτερος ο Βενιζέλος πες το μια, δυο, πέντε δέκα φορές και φτάνει, μην το κάνεις την ζωή σου. Ελπίζω δε να μην πιστεύεις πραγματικά ότι θα κερδίσει όπως οι κολημένοι σύντροφοι σου περίμεναν ότι θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στις 16/9 πχ επειδή σε περιμένει μεγάλη απογοήτευση.

Για να πω και τίποτα που θα σε χαροποιήσει πάντως, είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Βενιζέλος σου είναι καλύτερος. Όχι επειδή είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά επειδή ο αντίπαλος του είναι βλάκας. Κοινό μυστικό, μια μίνι δημοσκόπηση να κάνεις με ερώτημα το έξυπνος/βλάκας οι 4 στους 5 θα σου πουν ότι είναι βλάκας. Όσοι δε δεν καταλαβαίνουν ότι είναι βλάκας (και δεν με νοιάζει αν προσβάλλω κάποιον) είναι ακόμα πιο βλάκες από αυτόν, όσοι το καταλαβαίνουν και πάλι τον ψηφίζουν είναι άλλο θέμα. Γιατί ο ίδιος βλάκας θα βγει και πάλι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι θέμα που πρέπει να το σκεφτείτε εσείς, ενδοοικογενειακά.

Πάντως από τα διάσπαρτα σχόλια-απαντήσεις που διάβασα στο μπλογκ σου το πιο γελοίο ήταν ενός τύπου που έλεγε ότι στις 16/9 ο λαός απέρριψε τον Σημίτη. Καλά νούμερο μεγάλο ο Σημίτης δεν αντιλέγω, αλλά πως την είδατε ρε μάγκες, ο Σημίτης κατέβηκε το 2007 ή ο ΓΑΠ; Πόσες εκλογικές αναμετρήσεις, όχι μόνο βουλευτικές, πρέπει να χάσει ο Γιωργάκης για να καταλάβετε ότι είναι looser; Το προηγούμενο νούμερο τουλάχιστον δεν έχασε καμιά. Και ακόμα και αν πεις ότι η πρώτη αποτυχία του Γιωργάκη ήταν ευθύνη Σημίτη, η τελευταία; Ακόμα 2% έχασε από τότε ο Γιωργάκης, και αυτοί που τότε τον ψήφισαν και τώρα τον έγραψαν για τον Σημίτη το κάνανε; Ας είμαστε και λίγο σοβαροί.

Love and Poison είπε...

Αγαπητή μου Σοφία, όσο και να προσπαθείς να αφυπνίσεις συνειδήσεις, να ξυπνήσεις απαρχαιωμένες σκέψεις που έχουν μείνει στην εποχή της πλαστικής σημαιούλας, δε θα τα καταφέρεις...

Η οικογενειοκρατία, ο λαϊκισμός και το σύστημα είναι πολύ στιβαρά για να αντέξουν μια πραγματική αλλαγή από πολιτικούς όπως ο Βενιζέλος ή ο Αλαβάνος με νέες ιδέες και προτάσεις...

Δεν είναι τυχαίο που σε αυτή τη χώρα παίρνουμε ότι μας αξίζει...

Είναι θέμα χρόνου να το πάρεις και εσύ απόφαση...

stathis είπε...

Σοφία,
την τελευταία φορά που έγιναν διαγραφές στο πασόκ, ήταν 27 χρόνια πρίν. Το πασόκ δεν διαγράφει. Αποχωρούν. Μήν ανησυχείς.